Zaken idee
Image default
Telecommunicatie

Een nieuwe iPhone: bespaar tot wel 60%

Met dezelfde euro van een jaar geleden koop je nu een stuk minder. Het leven wordt steeds duurder. Nee, niet om het er even extra in te wrijven. We benoemen het vooral omdat we allemaal op zoek zijn naar manieren om geld te besparen. Sommige zeggen dat je moet letten op de kleintjes. Maar toch valt er daarnaast nog veel meer te besparen. Misschien is dit niet het eerste waar je direct aan denkt. Vooral omdat we veelal gewend zijn geraakt aan het meest recente model, voor de allerhoogste prijs. We lijken er genoegen mee te nemen. Als je goed bij jezelf te raden gaat, heb je dan die derde cameralens echt nodig? En is supersnel al niet snel genoeg?

Goed genoeg

Afhankelijk van hoe je een iPhone gebruikt, kun je het beste jouw model kiezen. Toch wordt dit door Apple lastig gemaakt, daar waar de oude modellen ieder jaar door nieuwere modellen worden vervangen. Gelukkig biedt Apple ook veel voordelen. Zo geniet je met een iPhone van zo’n 6 jaar iOS-ondersteuning. En precies dit maakt en iPhone nog waardevoller dan andere smartphones.

Refurbished de oplossing

Dit zag Forza Refurbished toen het 6 jaar geleden de markt van Apple devices betrad. Zoals de naam al doet vermoeden heeft Forza zich toegelegd op refurbished devices. Inmiddels heeft Forza het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor hebben ze voor ieder type gebruiker een iPhone refurbished naar wens. En niet alleen voor ieder type gebruiker, maar met ieder budget kun jij hier terecht.

Een slimme keuze A) De technische kwaliteit van een refurbished iPhone of iPad is hetzelfde als bij een nieuw toestel. Kies je voor een iPhone met het Keurmerk Refurbished? Dan ben je nog eens extra verzekerd van een betrouwbare aankoop. B) Forza Refurbished, specialist in refurbished Apple-producten, verleent bijvoorbeeld 2 jaar garantie op het gehele toestel. Dus ook de batterij. Mocht er onverwachts iets gebeuren, dan lossen ze het voor je op. Dus ook na 23 maanden. C) Eén van de belangrijkste pluspunten is de prijs. Zo bespaar je zo’n 60% ten opzichte van de nieuwprijs. Hierdoor heb je de prijs van een tweedehands toestel, maar de technische keuring van een professioneel bedrijf.

De keuze is reuze

Forza Refurbished heeft het grootste assortiment refurbished Apple van de BENELUX. Van derefurbished iPhone XR tot de iPhone XS refurbished. Ga je voor het grotere 6.1 inch LCD-scherm, of voor de slanke 5.8 inch OLED-ervaring? Van modellen voor een budget rond de honderd euro, tot recentere modellen passeren op de website van Forza de revue. Wij adviseren om goed na te gaan wat je precieze wensen zijn en daarbij het beste toestel te matchen. Zo betaal je niet meer dan nodig en weet je toch dat je nog geruime tijd met de iPhone (of iPad) naar tevreden zult doen.

Een refurbished iPhone is zowel duurzaam als voordelig. Hierdoor bespaar je in de portemonnee en spaar je het milieu. Zowel privé als zakelijk is refurbished dus ook een heel slimme investering.