Zaken idee
Image default
Marketing en reclame

Social media trendz!

Er gebeurt veel op het gebied van Social Media marketing. Er zijn veel nieuwe platforms en daarnaast zien we een hele grote verschuiving van foto’s naar video’s. Bijna iedereen doet het! In dit artikel vertellen we je meer over de groei van nieuwe platforms, over het creëren van content en of je nog wel een marketing bedrijf nodig hebt.

Tik Tok

De trend van Tik Tok. Iedereen maakt video’s en deze worden getoond. Er worden voornamelijk grappige video’s gemaakt en je ziet dat het platform enorm aantrekt. Dat betekent dus ook dat het een interessant platform begint te worden voor Social Media Marketing! Hoe meer gebruikers hoe interessanter het wordt voor adverteerders.

Content

Je ziet het overal terug. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van video’s i.p.v. afbeeldingen en dat komt ook omdat het maken van video’s steeds gemakkelijker wordt. Je hebt veel verschillende apps die je helpen met het maken van unieke creatieve content. Deze apps zijn voor een groot deel gratis te gebruiken en als je daar niet genoeg aan hebt kan je een abonnement afsluiten voor, zodat je alles van de app kan gebruiken.

Pixelcut

Pixelcut is een ideale app voor het bewerken van foto’s. Je kan iets van de afbeelding wissen en je kan makkelijk objecten uitsnijden. Dit is ideaal voor producten van je bedrijf te promoten.

Beatleap

Beatleap is een app waar je en paar video’s en foto’s in gooit, een muziekje eronder zet, wat effecten met een paar drukken op de knop toe voegt en je hebt een gebruiksklare video. Het is een goede app, maar wil je echt iets naar eigen smaak maken, dan zijn daar weer andere mogelijkheden voor.

Vn video editor

VN video editor is een oké video editor programma wat je gratis kan gebruiken op je telefoon en laptop. Het is makkelijk is gebruik, maar je moet er niet van verwachten dat je er alles mee kan maken.

Heb je nog wel een social media marketing bedrijf of een online marketing bureau nodig?

Social Media marketing uitbesteden aan een specialist gaat niet zomaar weg. Een specialist helpt je namelijk ook met het juist inzetten van advertentiecampagnes en kan je adviseren in het creëren van je content. Daardoor groeit je eigen kennis en maak je steeds professionelere content.

Heb je een online marketing bureau onder de arm genomen om je social media marketing te doen, dan kunnen ze jouw content ook voor andere zaken gebruiken zoals je website.

https://allinone-media.nl