Zaken idee
Image default
Auto-industrie

Slaap lekker trouwe vriend

Geef jouw pup een comfortabele slaapplaats met een luxueuze hondenmand van hout. Of je nu een kleine of grote hond hebt, wij hebben een aantal van de beste houten hondenbedden gevonden die momenteel op de markt zijn (en we zijn ervan overtuigd dat jouw harige vrienden ze ook geweldig zullen vinden).

Houten hondenbedden zijn niet alleen ongelooflijk stevig, maar ze staan ook iets boven de grond, zodat jouw hond niet wordt blootgesteld aan kille tocht en vocht. Een stevig, goed gemaakt bed kan artritis en gewrichtspijnen voorkomen die kunnen ontstaan wanneer je huisdier op een koude, harde vloer slaapt, dus ze zijn het waard om in te investeren (houten hondenbedden zijn vaak duurder dan stoffen opties).

Een nieuw bed 

Ziet de hondenmand in de hoek er de laatste tijd een beetje gekauwd en bobbelig uit? Je zou een nieuwe hondenmand kunnen kopen, maar waarom maak je niet zelf een? Een zelfgemaakte hondenmand is een geweldige manier om jouw favoriete hond te laten zien hoeveel je van hem houdt en ook nog wat geld te besparen! Plus, je kunt creatief zijn door alles te upcyclen, van oude meubels tot T-shirts om een perfecte mand voor de perfecte hond te maken. Honden zijn er in vele maten, dus begin met het opmeten van het oude bed van jouw pup om te zien hoeveel ruimte hij nodig heeft om comfortabel te liggen. Je kunt ook kijken naar zijn favoriete manieren en ruimtes om te ontspannen. Heb je een reusachtige husky die opgerold in een klein bolletje slaapt? Misschien heeft hij liever een knusser hol. Slaapt jouw beagle op zijn rug? Hij heeft misschien een groter kussen nodig dan je dacht.

Welk bed is geschikt voor mijn hond?

De mand van jouw hond moet niet alleen stijlvol en aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de gezondheidseisen van jouw hond. Wij bieden speciale orthopedische bedden voor oudere of zieke honden, evenals bedden die ideaal zijn voor honden met gewrichtsproblemen. Deze bedden maken gebruik van technologie die in de menselijke geneeskunde wordt gebruikt, met hoogtechnologisch materiaal zoals traagschuim om de wervelkolom te ondersteunen en de druk te verlichten. Een andere optie voor honden met problemen aan de ruggengraat of gewrichten is een matras met vering. Bovenal moet een hondenbed robuust zijn en de juiste afmetingen hebben. Als het bed te groot is, zal uw hond zich niet behaaglijk voelen. Het kan bijzonder lastig zijn om een puppy bed te vinden, omdat je wilt dat het jouw hond warm genoeg houdt en tegelijkertijd rekening houdt met de snelle groei van jonge honden. Wij bieden ook buitenbedden aan, die meestal gemaakt zijn van waterdicht materiaal en bijzonder robuust zijn, zodat ze jouw hond beschermen tegen koude vloeren en ideaal zijn om buiten in te slapen.

 

Hoe moet ik het bed voor mijn hond klaarmaken?

Waar je het hondenbed neerzet, speelt ook een belangrijke rol. Als je het hondenbed in een hoek plaatst, is het natuurlijk verstandiger om voor een vierkant of rechthoekig bed te kiezen dan voor een rond of ovaal bed. Het spreekt ook voor zich dat je het bed niet in de weg van tocht moet plaatsen. Je moet een evenwicht vinden tussen het bed dat niet in de weg staat, maar ook niet afgesloten is van de rest van het huishouden. Het komt er in wezen op neer dat je een plek moet vinden waar jouw hond zich kan ontspannen, maar zich toch deel van het gezin voelt! Er zijn ook kunststof hondenmanden, voor de mensen die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief.  

Bezoek de website van Happy-Animal, waar je zeker een goedkope hondenmand zal vinden.