Zaken idee
Image default
Bedrijven en samenleving

3x bohemian raamdecoratie tips

3x bohemian raamdecoratie tips

Veel planten, natuurlijke materialen en een gezellige sfeer: de bohemian woonstijl is enorm populair. En wanneer je jouw living een flinke make-over wilt geven, moet je het goed aanpakken. Ook het veranderen van de raamdecoratie hoort hier bij. Heb je een nieuwe woning en wil je je woning een mooie look geven? Met de bohemian woonstijl kun je alle kanten op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je 3 tips voor bohemian raamdecoratie.

#1 Ontdek de magie van houten lamellen

Een van de beste matches met de bohemian woonstijl is hout. En houten lamellen zijn dan ook de manier om een living helemaal af te maken. Houten lamellen zijn strak, sfeervol en verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Je hebt online de keuze uit verschillende soorten hout, die daarmee ook een andere afwerking hebben. Het is aan jou om te bepalen wat goed bij je inrichting past. Houten lamellen passen helemaal bij bohemian. 

#2 Vouwgordijnen in een bohemian woonstijl

Vouwgordijnen vormen een excellente keuze voor raamdecoratie in een bohemian interieur. De stof geeft een speelse en luchtige look. Daarnaast heb je bij Inhuisplaza de keuze uit heel veel verschillende soorten stoffen en afwerkingen. Vouwgordijnen zijn stijlvol én praktisch en bieden daardoor veel voordelen. Je kunt ze op diverse hoogtes laten hangen. Zo creëer je precies de privacy die je wilt, maar regel je ook heel eenvoudig de mate van lichtinval in je living.

#3 Gordijnen in linnen of velours

Een andere goede optie is het plaatsen van gordijnen. Hier kun je alle kanten mee op. Wil je een meer relaxte sfeer creëren, dan kun je voor luchtige, linnen gordijnen kiezen in wit of crème. Wil je juist wat meer body? Kies dan voor stijlvolle velours gordijnen. Om te voorkomen dat het overdag te donker wordt in huis, kun je ook transparante gordijnen inzetten die je gebruikt om net wat meer privacy te creëren zonder dat je living te donker wordt. In een bohemian interieur zijn de gordijnen vaak wat langer. 

 

Een bohemian living of slaapkamer: het is enorm geliefd bij veel Vlamingen. En ook voor jou is het mogelijk om je woning om te toveren tot een bohemian paradijs waar je helemaal tot rust komt en kunt gaan genieten. Online vind je volop mogelijkheden voor mooie raambekleding en ben je verzekerd van een goede keuze. Bekijk en kies eender welk raamdecoratie voor de woning en profiteer van de beste kwaliteit!

 

 

https://inhuisplaza.be/